• New
калъф за Samsung Galaxy Z Flip 4, джоб за химикалки с копринен шал, Боядисан лека Текстура на кожата, Удароустойчив Калъф-раница Flip4 Всичко включено (flip4, B01)

калъф за Samsung Galaxy Z Flip 4, джоб за химикалки с копринен шал, Боядисан лека Текстура на кожата, Удароустойчив Калъф-раница

BGN 14.39
Продукти
На склад

Изработени по поръчка в съотношение 1 : 1, на точното място, дупки, оригинална машина работи. ? Не засяга използването на безжична зареждане, насладете се на удобно с помощта на безжична зареждане по всяко време и на всяко място.Графити с високо качество, нежна фигура.Екологично чисти материали от PC + кожа, отлична консистенция.? изработени по поръчка в съотношение 1 : 1, идеално се съчетава с тялото на самолета и не влияе на работата на никакви функционални клавиши на фюзеляже. ? Фигура за оцветяване на графитите с висока разделителна способност, носенето на този своята практика за телефон не отмени оригиналния стил на телефона, ще направят телефона по-модерен, този модерен калъф за телефона ще предизвика завист у приятелите си. ? Вградена устойчива на плъзгане тампон своята практика за мобилен телефон не само подобрява прилепване към телефона и предпазва от падането му, но и предотвратява появата на ненужни драскотини, причинени от прекомерно контакт между мобилен телефон и защитен калъф.

Характеристики

Може и да ви хареса