• New
Asuwish е Съвместим с iPhone 14, 6,1-инчов Чанта-портфейл и Защитно фолио за екран от закалено Стъкло, Сгъваща се стойка за кредитни карти, Удароустойчив Калъф за мобилен тел?

Asuwish е Съвместим с iPhone 14, 6,1-инчов Чанта-портфейл и Защитно фолио за екран от закалено Стъкло, Сгъваща се стойка

BGN 2.00
Продукти
На склад

【Съвместими модели】 : Съвместим с i Phone 14 (6,1 инча), не е съвместима с други устройства. 【Подаръци】 : Ние ще изпратим на калъф за мобилен телефон с предпазно фолио от закалено стъкло, 1 бр. + силикон подвижна каишка за китката, 1 бр. като безплатни подаръци. 【Държач за карти】 : 6 слота за карти здраво закотвени на картите и малко пари, без изваждане на портфейла навън. 【Поставка】 : Поставка може да се преобразува в удобен изглед под различни ъгли, за четене, гледане на видео или facetime. 【Премиум услуга】 : Asuwish осигурява 24-часово професионално и приятно обслужване на клиенти.ГАРАНЦИЯ : * БЕЗПЛАТНА подмяна * или * ПЪЛНО възстановяване * на дефектни стоки, ако имате някакви съмнения, моля, не се колебайте да се свържете с нас по поща, ние ще ви дадем задоволителни решения. 【Съвместими модели】 : Съвместим с i Phone 14 (6,1 инча), не е съвместима с други устройства.【Предпоставка включва 】 : Ние ще изпратим на калъф за мобилен телефон с предпазно фолио от закалено стъкло, 1 бр. + подвижна каишка за китката.

Характеристики

Може и да ви хареса