• New
5 Бр. Резервни части за Микровълнова печка, Покриване на Waveguide, Универсален лист Слюда, Детайл за Ремонт на Микровълнови Печки за Кухня, Офис, Ресторант (2,5 инча X 4,6 ин?

5 Бр. Резервни части за Микровълнова печка, Покриване на Waveguide, Универсален лист Слюда, Детайл за Ремонт на Микровълнови

BGN 2.67
Продукти
На склад

Материал : слюда.Цвят : сребрист. Размер : 2.5 " X 4,6 инча.Приложение : за Уреди за микровълнова печка отделно.Опаковъчен лист : 5 бр. лист слюда.Чудесен материал : Използвайте професионални топлоустойчиви материали, с добро качество, красиви и топлоустойчив, изолирующие, моля, бъдете сигурни в употреба.Използването на Микровълнова слюдяная бебе може ефективно да предотврати попадането на вода, масла и други вещества върху магнетрон или други компоненти в процеса на загряване на храната.Предохраняйте микровълнова печка от изгарянето.Размер може да се режат : Размерът на покрива waveguide е 6,3 см * 11,6 см / 2.5 инча * 4,6 инча, можете да го нарежете на всеки един размер, подходящи за вашата микровълнова фурна.Лесно се реже.Широко се използва : Като един вид огнеупорни и изолационен продукт.Плоча от слюда широко се използват домакински уреди като сешоари, тостери, микровълнови фурни, уреди и т.н., Че можете да получите : В опаковката 5 бр. лист слюда.Достатъчно, за да се погрижат за вашата дневна смяна.

Характеристики

Може и да ви хареса