• New
KOVIUU Пътен Органайзер за таблетки 3 пъти на ден, Много Голям Контейнер за таблетки, Кутия-Органайзер за Витамини, Преносим Водоустойчив Калъф за дневни добавки, Кути?

KOVIUU Пътен Органайзер за таблетки 3 пъти на ден, Много Голям Контейнер за таблетки, Кутия-Органайзер за Витамини, Преносим

BGN 5.11
Продукти
На склад

Нашата малка кутийка за хапчета KOVIUU разработен с силиконовата капачка, която не съдържа бисфенол А, за осигуряване на водонепропускливост. решение : .Ако силикон капачка, за съжаление, ще падне, моля, не се притеснявайте.Силиконовата капачка в горната част на калъф за витамини украсена с тиснеными номера "1, 2, 3". (Моля, обърнете внимание, че стаите на силиконови колпачках трябва да съвпада с номера на таблетки, които сте направили преди това). [100% удовлетвореност и 1 година гаранция] - KOVIUU се стреми към високата нивото на качеството и доброто обслужване на клиенти. [Лесна за използване и организация] - Лесно се отваря и затваря благодарение на поворотному дизайн контейнер за таблетки, който също изглежда стилно и творчески при ежедневна употреба (завъртане 60 ° премахва объркването между цифрите на силиконови капак и отделение за таблетки).Благодарение на висококачествени микро-еластична въже, която много лесно се прикрепя към раница и вземат със себе си на пътешествие, или да виси на стената като декорация, поставете на преносим калъф за таблетки по всяко удобно за вас място.

Характеристики

Може и да ви хареса