• New
Studyset 420шт Набор от Гама Шплинтов за шипове Тип R, Комплект Скрепителни Щифтове от Поцинкована стомана Комплект скоби за благополучно, 6 Размери R Скоби за системи за ?

Studyset 420шт Набор от Гама Шплинтов за шипове Тип R, Комплект Скрепителни Щифтове от Поцинкована стомана Комплект скоби

BGN 46.83
Продукти
На склад

Етикет размер на обратната страна на контейнера гарантира, че вие ще увеличите организирани.Ако използвате тази стока, ние ще възстановим вашия комплект безплатно, без никаква причина. ✅【Материал изделия】 Комплекти за сортиране шплинтов са изработени от висококачествена тежка рамка от стомана, която осигурява дълъг срок на експлоатация в някоя работилница без замяна.Благодарим ви. ✅【Богат избор шплинтов и щифтове тип R】Гама от шплинтов включва 420 броя в 6 типоразмерах шплинтов и щифтове тип R, за да отговори на всички ваши нужди в никакъв механичен, автомобилния или малък ремонт на двигателя.Етикет размер на обратната страна на контейнера гарантира, че вие ще увеличите организирани. ✅【Богат избор шплинтов и щифтове тип R】Гама от шплинтов включва 420 броя в 6 типоразмерах шплинтов и щифтове тип R, за да отговори на всички ваши нужди в никакъв механичен, автомобилния или малък ремонт на двигателя. ✅【Широк спектър от приложения】 брава болт и шипове за закрепване на болтове и щифтове на автомобилостроенето, машиностроенето, автомастерских, работилници, силовом оборудване, автомобили, камиони, газонокосилках, малък ремонт на двигатели и креплении.✅【Материал изделия】 Комплекти за сортиране шплинтов са изработени от висококачествена тежка рамка от стомана, която осигурява дълъг срок на експлоатация в някоя работилница без замяна.

Характеристики

Може и да ви хареса