• New
Ниспадающая закачалка за гардероб, Регулируема стойка за съхранение в гардероба от алуминиева сплав, регулируем 510-1150 мм, ефективно, спестява пространство, могат д?

Ниспадающая закачалка за гардероб, Регулируема стойка за съхранение в гардероба от алуминиева сплав, регулируем 510-1150

BGN 1.00
Продукти
На склад

Състояние : 100% абсолютно Новыйматериал : тръби от алуминиев оксид + Пластиквес : 30 Кгназвание : закачалка за дрехи, закачалка за дрехи, закачалка за гардероб ♥ Опаковъчен лист : само 1 обект за гардероб ♥ Съвети, Тъй като размери се измерват в ръка, те се основават на грешка в 1-2 см от действителния обект.Моля, посетете магазин, за да придобият по-подобни стоки. Свържете подвесную тръба с основна тръба с помощта на винтове. ➤Свободна корекция : Благодарение на телескопичната конструкция, ширината на тръбата може да се регулира, което го прави идеален избор за гардероби.➤Голям капацитет : Тази прибиращ употреба за гардероб в основата е изработена от алуминиева тръба, която е различна здравина и издръжливост, и има най-голяма носеща способност.Напълно използвайте височина и спестете място в гардероба. Прикрепете лявата и дясната прижимные скоби в килера с помощта на винтове. 30 кг / 66 килограма. Поставете левия и десния монтажни скоби, задайте пластмасови скоби от двете страни, след това поставете подвесную тръбата в същия скоба и я закрепете шестигранными винтове.Моля, уверете се, че основната тръба се намира в средно положение, за да е по-добре да го пуснете. ♥♥♥ Добре дошли в нашия магазин ♥Тази употреба за кабинет-купе може да се инсталира в гардероба, за да се възползват пълноценно от по-голямо пространство.

Характеристики

Може и да ви хареса