• New
3 Бр. Мини Вентилатор За часовници USB-Акумулаторна Вентилатор с Удобна каишка за китката, 3 Скорости, Регулируема Преносим Компактен Безшумен Вентилатор за часа, за ?

3 Бр. Мини Вентилатор За часовници USB-Акумулаторна Вентилатор с Удобна каишка за китката, 3 Скорости, Регулируема Преносим

BGN 1.67
Продукти
На склад

Фен е снабден с регулируеми джапанки, лесно се приспособява към китките с различен размер, е идеално за повечето хора, малкият циферблат не заема място, удобни за носене в джоба или чантата. USB-кабел за зареждане, който позволява да зареждате устройството си с USB-порт, идеален за лаптопи, КОМПЮТРИ, мобилни устройства за захранване, електрически контакт, зарядно за кола и така нататък, без да се притеснявате от недостиг на енергия.Съдържание на опаковката : вие ще получите 3 парчета часови фенове 3 различни цвята, включително розово, синьо и лилаво, с 3 видове на скоростта на вятъра, удобни и преносими за употреба, които ще ви спаси от жегата и потта, ще ви приятно лято.Многофункционален и практичен дизайн : можете да използвате USB-акумулаторна персонален вентилатор по различен начин, носят го на китките си или да залагате на маси - това е удобно, с 3 вида скорости на вятъра за избор, достатъчни за ежедневните нужди; просто натиснете бутона за включване и изключване, бутон за регулиране на скоростта е скрита странично.Качествени материал : dial преносим наручного фен е направен от качествена пластмаса и каишка от мек еластичен материал, лесен за чорап; Вътре са акумулаторни полимерно-литиеви батерии, и ние ви предоставяме 1 бр.

Характеристики

Може и да ви хареса