• New
Onlyliua Smart-часовници, с пълноцветен сензорен екран 1,72 инча, декларация за съобщения, Мониторинг на сърдечната честота, мониторинг на съня, Водоустойчива IP67, за телефо?

Onlyliua Smart-часовници, с пълноцветен сензорен екран 1,72 инча, декларация за съобщения, Мониторинг на сърдечната честота,

BGN 1.67
Продукти
На склад

Сензор за движение с висока производителност следи състоянието на сън (дълбок сън, лек сън и събуждане по време) и предоставя задълбочен анализ на качеството на съня.Смарт часовници съдържат 6 скали, които са лесно достъпни за избор, както и още няколко скали в приложението.Сензор за движение с висока производителност следи състоянието на сън (дълбок сън, лек сън и събуждане по време) и предоставя задълбочен анализ на качеството на съня.【Личния си умен помощник】 Запис активност (крачкомер, калории, разстояние), сърдечна честота, различни спортни режими, мониторинг на сън и т.Можете също да коригират своите часовници. да Получават уведомления за осъществяване на повиквания, съобщения S? S и ? PP, дистанционното управление, музика и камери, прогноза за времето, напоминании за седнало начина на живот, будилник, секундомере, намирането на телефона, откажете повикване, регулиране на яркостта, режим за спестяване на енергия и други функции, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. 【ефективна стойност на вашите очаквания】Смарт часовници са съвместими с повечето смартфони, i OS 9.

Характеристики

Може и да ви хареса