• New
Cabilock 2 елемента Римска Каменна Статуя на Аксесоари За Аквариум Artificiales para Бижута и Аксесоари Аквариумный Украшение Аквариумное Убежище Стари Настолни Украса Украс?

Cabilock 2 елемента Римска Каменна Статуя на Аксесоари За Аквариум Artificiales para Бижута и Аксесоари Аквариумный Украшение

BGN 5.85
Продукти
На склад

- Не изисква специални изисквания към грижите и е идеална по размер за декорация на масата за хранене в големи аквариуми. пещери за аквариум Е украса-статуетка за аквариум или клетка за влечуги, изработени от висококачествен полимер материал за трайни и практично използване.ПЕЩЕРАТА ЗА ПОДСЛОН на РИБИТЕ BETTA - подходящи за морска вода, питейна вода и други среди. - На тях можете да украсите аквариуми, аквариум с рибки, терариум за влечуги и дори предмети от бита и офис бюра, статуетки от смола. - Размер : 12.СКУЛПТУРА МОАИ - Статуетка притежава предимствата на липса на деформация, избледняване и постоянно запазване на формата на нова, подходяща за озеленяване и декорация на аквариуми.АКВАРИУМНЫЙ ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ДЕКОР - Не изискват поддръжка и са подходящи по размер за по-големи аквариуми.Аквариумная статуя Уникален, изискан и изработен орнамент старинни форми и фина работа е необходим за микро-ландшафтно озеленяване със собствените си ръце.Риба и домашни животни могат да се движат свободно по креативному пейзажа, който привлича вниманието. - Креативна статуетка уникално бижу е идеално за подводни статуи на глави на Великденските острови - Осигурете на вашите домашни любимци сигурно скривалище в аквариума, направете вашия аквариум по-енергични винтажным настолен декорация.

Характеристики

Може и да ви хареса