• New
Възстановяването На Обратно Е По-Добре? Нищо няма построено, Нищо няма да се върна, Нищо не е по-добре - 8 x 3 1/4 vinyl стикер за прозорци, автомобили, JDM, камиони, брони, кут?

Възстановяването На Обратно Е По-Добре? Нищо няма построено, Нищо няма да се върна, Нищо не е по-добре - 8 x 3 1/4 vinyl

BGN 3.33
Продукти
На склад

Размер на повече от 8 "x 3 1/4".НАПРАВИ И ИДВА От САЩ!.Поръчките обикновено се изпращат в същия ден и винаги в рамките на 1 работен ден.Те служат до 6 години, в сравнение с тениска или бамперстикером, които може да продължи година или две.Покажете своя уникална, забавна личност и интереси с помощта на етикети Barefoot Graphix.Пълните инструкциите за инсталиране, приложени към всяка поръчка.Прозрачна лента за нанасяне на лека професионална инсталация.Единственото нещо, което трябва да се приложи, е това, което е показано бял цвят.Най-често се използва за прозорци, превозни средства, брони, каски, кораби, хладилници, шкафове за инструменти, преносими компютри и бутилки с вода, но може да има почти всяка твърда, гладка и чиста повърхност.

Характеристики

Може и да ви хареса