• New
Решение за носене на таблета Калъф от изкуствена кожа Премиум-клас, който е съвместим с Kindle Fire 7 Case 2019/2017/2015 (9-ти / 7-ми /5-то поколение), интелигентен магнитен калъф-пос?

Решение за носене на таблета Калъф от изкуствена кожа Премиум-клас, който е съвместим с Kindle Fire 7 Case 2019/2017/2015

BGN 1.33
Продукти
На склад

Моля, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : Ако имате някакви въпроси относно нашата кауза, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Калъф за таблет може да се използва като подарък, съвместим със съпруга си, дъщеря, съпруга, баща, дете.Подкрепете с автоматична функция за събуждане в режим на заспиване и удължава срока на експлоатация. Предоставя начин за персонализиране и настройки на външния вид на таблета.Конструкция противоскользящих ивици като опори е съвместима с безопасно задържане на таблет, предпазва устройството от подхлъзване при четене или гледане на видео. Осигурява допълнителна защита на поверителна информация, съхранявана на таблетката.Цветовете, показани на снимките, може леко да се различават от реално стока от осветление и цветови настройки.Ние сме сигурни, че всички въпроси могат да бъдат решени правилно. Позволява на потребителите лесно да превключвате между няколко планшетами или устройства.Лесен монтаж и демонтаж - не е нещо голямо и обемист. Може да работи като зарядно устройство за таблета, за зареждане и синхронизация с други устройства. Може да работи като зарядно устройство за таблета, за зареждане и синхронизация с други устройства. Предоставя начин за персонализиране и настройки на външния вид на таблета.

Характеристики

Може и да ви хареса