• New
Скрин Panana за спалня с 4/5 чекмеджета, Дървена скрин, Органайзер за съхранение, Скринове за спалня, Всекидневна, антре, Детска (Черен, с 5 чекмеджета)

Скрин Panana за спалня с 4/5 чекмеджета, Дървена скрин, Органайзер за съхранение, Скринове за спалня, Всекидневна, антре,

BGN 3.33
Продукти
На склад

Ако имате някакви въпроси, нашият професионален екип за обслужване на клиенти е винаги готов да осигури помощ в рамките на 24 часа.Този скрин, инкрустиран със стилни дръжка е подходяща не само за спалнята, но и за всяко друго място, където трябва Да се съхраняват дрехи, детски играчки и други предмети за ежедневна употреба в дома или офиса. ➤СТАБИЛЕН И ТРАЕН : самостоятелен кабинет, изработени от стабилна конструкция, с висока товароподемност, отговаря на основните изисквания за съхранение.Всички открити повърхности напълно обработени за придаване на елегантност на всеки залата.➤МОДЕРЕН И ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН : Тези скринове изглеждат чудесно и идеално ще се побере във всеки интериор в съвременен стил. ➤ ЧУДЕСЕН ОРГАНАЙЗЕР : 4/5 чекмеджета за съхранение на различни предмети, като например козметика, тоалетни принадлежности, кърпи, тоалетна хартия и т. ➤ 100% удовлетвореност : ? Ние винаги се осигуряваме отлично предпродажное и следпродажбено обслужване на клиентите., Предлага гъвкави решения за съхранение, позволява скриване на елементарно и лесно да получите елементи.

Характеристики

Може и да ви хареса