• New
Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с Oppo A53s 5G (Поставяне и монтиране на BoxWave) - Имат Алуминиева поставка 3 в 1, Преносим, с множество ъгли за Oppo A53s 5G - Сребрист мета?

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с Oppo A53s 5G (Поставяне и монтиране на BoxWave) - Имат Алуминиева поставка

BGN 13.31
Продукти
На склад

⚓ [Живи И здрави] ЗДРАВА конструкция не прогибается под налягане, също така може да ослабляться или се мотам в зависимост от необходимостта. ? [ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН] Елегантна декорация от матирана АЛУМИНИЕВА СПЛАВ за по-модерен и изтънчен дизайн.Това устройство 3 в 1 не само се побира в джоба ви, когато е напълно уплотнено; тя може също така да възникне в малък държач за телефон, среден размер на държач за книги / таблет или по-голяма поставка за лаптоп!? [РЕГУЛИРУЕМА] Покет алуминиева поставка 3-в-1 - това е мултифункционален инструмент, който може да бъде адаптиран към нуждите на вашия A53s 5 G и достатъчно малък, за да се побере в джоба по време на почивките между помощта.Поберегите си гръбнака и парите!Използвайте това е най-доброто устройство, за да се повиши и по-ниски си A53s 5 G или други устройства като таблет, или дори книга, за корекция на стойката на тялото и създаване на по-комфортни условия за работа. ? [ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН] Елегантна декорация от матирана АЛУМИНИЕВА СПЛАВ за по-модерен и изтънчен дизайн. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ РЪКОХВАТКА] оборудвана С гумени крака за предотвратяване на приплъзване. ? [РЕГУЛИРУЕМА] Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с Oppo A53s 5 G.? [РЕГУЛИРУЕМА] Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с Oppo A53s 5 G.

Характеристики

Може и да ви хареса