• New
Pastlla Тенис на Акрилни Фото албум с размери 4x6 Инча, Малък Семеен Тенис на Флип-Фотоалбум, Държач за снимки, Библиотеки Прозрачна Рамка, Държач за вашия десктоп на дис?

Pastlla Тенис на Акрилни Фото албум с размери 4x6 Инча, Малък Семеен Тенис на Флип-Фотоалбум, Държач за снимки, Библиотеки

BGN 10.13
Продукти
На склад

?Сватбени албуми, албуми за растежа на бебето албуми на рожден ден и годишнина. ? Идеален подарък : Лесен фото албум, практичен дизайн и изящна изработка производство, може да се използва като подарък за вашите приятели, семейство и т. ?Сватбени албуми, албуми за растежа на бебето албуми на рожден ден и годишнина. ? Размер на прозрачна рамка : 7,68 "x6. ? Материал : Изработен е от висококачествени акрилни панели с кристали, прозрачен джоб от PVC за защита на вашите снимки и картички от прах и мръсотия. (Моля, потвърдете размер, преди да купите.Сватбени албуми, албуми растежа на детето, албуми за рожден ден и годишнина.13" / 160x105 mm. чудесно като подарък за Деня на Св.13"/160x105 мм, Моля, вижте изображението за подробен размер.3"/195x160 мм, размер на джоба : 6,3 "x4.

Характеристики

Може и да ви хареса