• New
Hemoton 2 бр. Опаковка Палачинки, Найлонов за Разпръскване на Тесто за Палачинки, за Разпръскване на Тесто от Неръждаема Стомана, Блинница, Блинница, Кухненски Прибори ?

Hemoton 2 бр. Опаковка Палачинки, Найлонов за Разпръскване на Тесто за Палачинки, за Разпръскване на Тесто от Неръждаема

BGN 7.46
Продукти
На склад

Професионални калъпи за палачинки - добър инструмент за любителите на палачинки, подходяща за готвене на всички видове палачинки.Разпръскване на теста за приготвяне на палачинки от неръждаема стомана Т-образна форма, изработени от безопасни и надеждни неръждаема стомана и найлон, е здрава, няма мирис, не е токсичен.Разпръскване на палачинки с кръгла дръжка от неръждаема стомана - Подходящ за това, че тестото за палачинките се разпространява в тиган.Т-образен дизайн, лесен за използване.Форма за приготвяне на палачинките - Прост дизайн, удобен и практичен. гладка повърхност, желания размер, лесен за използване.Мазане палачинки за приготвяне на палачинки Разпръскване с отвор за окачване, удобни за съхранение, не заема много място.Описание за Разпръскване на палачинки Найлонов разпръскване на тесто за палачинки Разпределителя тесто от неръждаема стомана Блинница за готвене палачинки Съдове за битови ресторанта Особености - Материал : Неръждаема стомана и найлон Размер : 7.86 X4.83 X0.39 инча 20.00 X12.30 X1.00 см Предпоставка включва 2 разбрасывателя палачинки.

Характеристики

Може и да ви хареса