• New
Кофи за Боклук AYMAYA, Мини-Кофата за Боклук, С Пластмасови Панти Капак, Настолни Нощни Кофи за Боклук, Кофата за Боклук, Прах, Тенис на Притежателя За Съхранение на Дом?

Кофи за Боклук AYMAYA, Мини-Кофата за Боклук, С Пластмасови Панти Капак, Настолни Нощни Кофи за Боклук, Кофата за Боклук,

BGN 17.07
Продукти
На склад

☑ Гладка повърхност гарантира, че ще можете лесно да я почистите.Прах могат бързо да бъдат отстранени, потапяне парцал в чиста вода.Вътрешната повърхност на кофи и гладка, тя може лесно да се измиват, дори ако храната да проникне вътре. ★ Размер : 17*13 виж ★ Модерен дизайн, подходящ за тесни пространства. ★ Здрава конструкция лесно се почиства. ★ Мек механизъм за затваряне на капака (soft close). ☑ Гладка повърхност гарантира, че ще можете лесно да я почистите.Прах могат бързо да бъдат отстранени, потапяне парцал в чиста вода.Вътрешната повърхност на кофи и гладка, тя може лесно да се измиват, дори ако храната да проникне вътре. ★ Размер : 17*13 виж ★ Модерен дизайн, подходящ за тесни пространства. ★ Здрава конструкция лесно се почиства. ★ Мек механизъм за затваряне на капака (soft close). Размер : 17*13 смЦвет : бял/сив/розовыйматериал : PP.

Характеристики

Може и да ви хареса