• New
Кутии за инструменти KOAIUS Пластмасова Кутия за инструменти с Чекмедже Многофункционален Двуслойни Набор от Инструменти, Голям Капацитет за Съхранение вкъщи Много?

Кутии за инструменти KOAIUS Пластмасова Кутия за инструменти с Чекмедже Многофункционален Двуслойни Набор от Инструменти,

BGN 3.00
Продукти
На склад

Двупластова конструкция за лесно съхранение.Подвижна пластмасова тава за носене и за съхранение на малки части и инструменти.Организатор на горната част на капака подкрепя организирането на малки части и по-лесно съхранение класификации.Организатор на горната част на капака подкрепя организирането на малки части и по-лесно съхранение класификации.Двупластова конструкция за лесно съхранение.Изработен от дебела пластмаса полипропилен, той е по-устойчив на натиск и износване, и има висока носеща способност.Преносим кутия за инструменти. Не включва в себе си елементи, различни от комплекта инструменти, както е показано на снимката на продукта.Отличен за инструменти, консумативи и т.Отличен за инструменти, консумативи и т.Подвижна пластмасова тава за носене и за съхранение на малки части и инструменти.Изработен от дебела пластмаса полипропилен, той е по-устойчив на натиск и износване, и има висока носеща способност. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика 0-1 см, благодаря. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.

Характеристики

Може и да ви хареса