• New
Многофункционална Косметичка за пътуване с Хубав принтом, Чанта-подарък подружке на булката, Органайзер за грим, Тоалетка Гривна, Чантата, Вдъхновяваща Цитат/Чере?

Многофункционална Косметичка за пътуване с Хубав принтом, Чанта-подарък подружке на булката, Органайзер за грим, Тоалетка

BGN 5.33
Продукти
На склад

✦RIAH FASHION✦ Ние предлагаме висококачествени, стилни, модни бижута в Деня на Св. Валентин, Коледа, годишнина от сватбата и т.н. Поглезете себе си или за някой специален!. ✦ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА✦ Сладък седалките с ярък принтом, които можете да използвате за почти всичко, което пожелаете!Носете със себе си пари в брой, мобилен телефон, козметика и т.н. Подходящ за много неща и застегивается на ципа.Всяка чанта, снабден с каишка с цип за по-удобно носене и отваряне.Вземете със себе си любимите си, и вие можете лесно тръгнал в пътя!МАТЕРИАЛ : 100% полиестер.Красиви и ярки седалките с принтом, които можете да използвате за почти всичко, което пожелаете!Носете със себе си пари в брой, мобилен телефон, козметика и т.н. Подходящ за много неща и застегивается на ципа.Всяка чанта, снабден с каишка с цип за по-удобно носене и отваряне.Вземете със себе си любимите си, и вие можете лесно да отидете на пътя!.

Характеристики

Може и да ви хареса