• New
Калъф TnXee за iPhone 8 Plus, Калъфи за iPhone 7 Plus с Динозавром Джурасик парк за момчета /мъже, Модерен Дизайн, Четири ъгъла, Амортизирующий калъф с Противоплъзгаща лента, Мека ?

Калъф TnXee за iPhone 8 Plus, Калъфи за iPhone 7 Plus с Динозавром Джурасик парк за момчета /мъже, Модерен Дизайн, Четири

BGN 7.94
Продукти
На склад

* Уникален дизайн : задната част на кутията е изработена от вносни покритие + PC + матово вътрешната плоча, а около нея се използва мек материал TPU, за да се гарантира, че мобилният телефон не пострада при демонтаж и монтаж.Този калъф за i Phone 7/8 Plus е подходящ за юноши, момчета и мъже.Точното местоположение на дупки позволява плавно натискаш различни бутони на телефона. * Висококачествени материали от всички страни : калъф за i Phone 7/8 Plus е тънка кацане и лек, той осигурява пълна защита на вашия телефон по целия периметър. * Уникален дизайн : задната част на кутията е изработена от вносни покритие + PC + матово вътрешната плоча, а около нея се използва мек материал TPU, за да се гарантира, че мобилният телефон не пострада при демонтаж и монтаж. * Лесна употреба : всички портове, бутони и динамиката на корпуса на i Phone 7/8 Plus точно изрязани, което позволява пълноценно използване на всички функции и операции.* Подходяща модел : Разработен само за i Phone 7/8 Plus с диагонал 5,5 инча;. * Подходяща модел : Разработен само за i Phone 7/8 Plus с диагонал 5,5 инча;.Нека вашият мобилен телефон ще бъдат по-щедри в областта на модата.В същото време, от двете страни на корпуса на i Phone 7/8 Plus имат естетичен дизайн с дърворезба и дизайн с четири ъгли на печалба, не само по-красива, но и притежава функция за защита от падане, по-добра защита на вашия мобилен телефон;. * Калъф за i Phone 7/8 Plus с функция за защита на камерата/на екрана / на задния панел, на ръба на корпус 0,5 мм по-висока, отколкото при камера /на екрана / на задния панел, ефективно предпазва от надраскване и напукване на камера / на екрана / на задния панел;.

Характеристики

Може и да ви хареса