• New
Toyotress Палки Навийте Косата на маша на една кука - 12 инча 6 Опаковки Естествени черни ямайски коса, свързани с плетене на една кука, прическа с къси коси-Боб, Синтетичн?

Toyotress Палки Навийте Косата на маша на една кука - 12 инча 6 Опаковки Естествени черни ямайски коса, свързани с плетене

BGN 19.19
Продукти
На склад

√ Висококачествен производствен процес. √ Висококачествено влакно за по-добра грижа за косата. √ Професионалист в областта на плетене на една кука от 2004 г. насам. √ Повторно измиване процес за намаляване на сърбеж. 1. Качеството на Toyotress : Ямайски косата Прескочи Палки Curl самоделни плетене, Изработени от висококачествени низкотемпературного синтетични влакна, което е безвредно за кожата, и всички те са ръчна изработка, не са без мирис и са трайни; на белите Дробове; Лесни за инсталиране.Можете сами да направите прическа у дома в продължение на 30 минути.Костюм за : Toyotress Ямайски пръчка маша за коса плетене на една кука хубави и разнообразни, вие можете да я използвате, на рождения си ден, среща, парти, пътуване или подаръци за Деня на благодарността, Коледа или Деня на майката.Можете да го използвате с комбинирани цветове. 4. Вие ще получите : Пръчка маша за коса плетене на една кука, 6 опаковки в опаковка + игла за плетене на една кука, обикновено 5-6 опаковки правят пълноценен прическа, можете да добавите повече в съответствие с вашите нужди. 5. Услуги Toyotress : Добре дошли да се свържете с нас по всякакви въпроси, ние ще решим всички проблеми в продължение на 12 часа.

Характеристики

Може и да ви хареса