• New
Купа за хранене на котки, ДЖАО, Купа за Хранене на котки, Самотековые Купички за вода и Двойна Купичка за хранене, устойчива на плъзгане Купа за храна за котки със за?

Купа за хранене на котки, ДЖАО, Купа за Хранене на котки, Самотековые Купички за вода и Двойна Купичка за хранене, устойчива

BGN 14.56
Продукти
На склад

Автоматично пълнене на вода 4. 【Хуманен дизайн】 : спокойствие, подвижна вътрешна купа за лесна подмяна и почистване, избраният от хранително-вкусовата полипропилен материал, екологично чист, полезен и вкус. Защитете Спиннерматериал : PP, AS, силикон Размер : 30x15,2x15 см / 11,8x5,98x5,9вес : 0,3 кгцвет : розов, син, зелен Всяка нашите продукти е внимателно проектирана и изработена, и при нас има строга система за контрол на качеството, за да се гарантира постоянно качество. ✔️Описание : 1. Не е лесно да взривявам 8. 【Е необходимо да включите, икономията на енергия и сигурност 】 : стил на дизайна е прост, но не е прост, приготвени с вода и почистване на по-удобни. 【Научното хранене】 : Купа за храна се намира на височина от 15 см над земята, за да предпазите гръбнака на животното и да се предотврати задушаване и киселинен рефлукс по време на хранене.【Голям капацитет】 1 л : автоматичен вода опаковка, с голям капацитет + автоматична проект за допълване на вода, лесно решава проблема седмичната консумация на вода домашен любимец, използва принципа на сифон, може да автоматично презареждане на вода в паничката за вода. Не е необходимо да се свържете с розетке7. Материал PP за детска безопасности6.

Характеристики

Може и да ви хареса