• New
Защитно фолио за клавиатура и тъчпад Puccy 2 в опаковка, която е съвместима с защитно фолио за тракпад за Lenovo ThinkPad T15g Gen 2 15,6 TPU (без защитно своята практика от закалено с?

Защитно фолио за клавиатура и тъчпад Puccy 2 в опаковка, която е съвместима с защитно фолио за тракпад за Lenovo ThinkPad

BGN 10.12
Продукти
На склад

Скрийте драскотини и получи напълно ново устройство.Ефективно предпазва устройството от надраскване монети, ключове и т.Скрийте драскотини и получи напълно ново устройство. Това не се отразява в усещане за фина, мека на докосване.Моля, обърнете се към заглавието на съответните модели. С рассеивающими дупки, адсорбируется без мехурчета и може ефективно да се отвръща на топлина.Ако има някакъв прах, моля, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате. Предпазва вашето устройство от твърди частици, износване, надраскване, нараняване, като падане и сблъсък.Моля, обърнете се към заглавието на съответните модели. Лесно се отстранява, безвоздушная обработка елиминира мехурчета от въздух, и адсорбция се изтича по естествен път.Олефобное гидрофобное покритие максимално намалява петна и отпечатъци от пръсти.

Характеристики

Може и да ви хареса