• New
6 Опаковки сверхпрочных s-образни куки, кафяви здравите метални големи куки за закачане на растения или големи предмети, като например растения в саксии, градински ?

6 Опаковки сверхпрочных s-образни куки, кафяви здравите метални големи куки за закачане на растения или големи предмети,

BGN 5.04
Продукти
На склад

[Размер] (Дължина 11. [Неща] Големи куки са изработени от висококачествена метална стомана, тези куки са много силни, така че можете да закачите по-тежки предмети, да не се страхуват, че те ще паднат или повредятся. ефективно предотвратява корозията на куката.Този сверхпрочный S-образна кука са подходящи за окачване на големи обекти, като растенията в саксии, градински инструменти, клетки за птици, хранилки за животни, както и за пикник и барбекю по време на къмпинг.[Широк спектър от приложения] S-образна форма, широко се използва в помещения, кухни, бани, складови помещения, гаражи, работилници, офиси, работа в градината или за активна почивка. [Неща] Големи куки са изработени от висококачествена метална стомана, тези куки са много силни, така че можете да закачите по-тежки предмети, да не се страхуват, че те ще паднат или повредятся. [Здрава конструкция] издържа тегло 150 паунда и повече.8 инча)/(Диаметър 0,2 инча). [Здрава конструкция] издържа тегло 150 паунда и повече.

Характеристики

Може и да ви хареса