• New
Детски подаръчен комплект Little Dynamo Yogi Kids - използвай го за себе си! Красив Пробковый килимче за йога премиум-клас (с дебелина 60 x 24 x 5 mm), Чанта и Карта с Задорными Позам?

Детски подаръчен комплект Little Dynamo Yogi Kids - използвай го за себе си! Красив Пробковый килимче за йога премиум-клас

BGN 23.99
Продукти
На склад

Оставят техника, нека те ръководи и съберете отново заедно.Изберете топки за творчески игри. 12 фута - нашият най-популярен и универсален размер - това го прави идеален за партита, училища, пикник или други обществени мероприятия!.Фридрих Фребель, немски педагог, създател на концепцията за 'детска градина', смята, че "играта е най - високата проява на човешкото развитие в детството, защото само тя е свободен израз на това, което има в душата на детето".Докато вдишвате, смее, забавлявай се заедно и да присъствате.Включва в себе си всички 8 цвята на дъгата.Комплекта включва чанта за носене, която много улеснява полагане.Ние осъзнахме, че много от тези продукти не се продава отделно, но покупались заедно.Универсален подаръчен комплект - той е идеален и за лична употреба!Или нашият натурален килимче за йога - идеалният детски подаръчен комплект, който включва в себе си много дебел пробковый килимче за йога, чанта за бебешка подложка за йога и 12 карти с игрив позами.Ние ви предлагаме да прекарате малко проучване за ползите от постелки за йога от корк в сравнение с PVC.Насърчава семейна грижа и участие, нещо, което може да се създаде като семеен ритуал или занимания!. 5 танцуват ленти /танцови шалове.Изработена от корк, за перфектен баланс амортизация и съединителя.

Характеристики

Може и да ви хареса