• New
Боб Къдрава Перуки на дантели от човешка коса 180 плътност HD Прозрачна вълна Вода Бесклеевые Перуки на Дантели от Човешка коса, предварително выщипанные с детски ко?

Боб Къдрава Перуки на дантели от човешка коса 180 плътност HD Прозрачна вълна Вода Бесклеевые Перуки на Дантели от Човешка

BGN 47.99
Продукти
На склад

Не забравяйте, ако имате някакви недоволство или въпроси, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти. 100% от истински косъм, материал, здрав и елегантен, плътен цвят, както и тяхната собствена коса.Подходящ за повечето форми на женски глави, поправляйте перуки по всяко време, много удобни и дишащи, подходящи за ежедневието.При избора на перука обърнете внимание на Ximuyuan. ? Дантела Размер : голям и широк размер дантела 13x4, дишаща и не скучен, може да бъде изработен в съответствие с вашите предпочитания.Въпреки, че ние никога не са се срещали, надявам се, че сте здрави и щастливи!XIMUYUAN Боб Къса къдрава перуки, изработени от човешка коса 13x4 HD Прозрачни бесклеевые перуки, изработени от човешка коса отпред, предварително выщипанные перуки за черни жени За перуки от човешка коса Повече : ?Материал перука : 100% бразилски перука от естествена коса за черни жени ? Качеството на перука : 10 A непреработени бразилски перуки, изработени от човешка коса, здрави и меки, без загуба на коса. ? Дължина на перука : 10-20 инча HD боб кратък къдрава перука от черни косата на жените в дантели. ? Благодарение на използването на логистиката на доставките и транспортирането се осъществяват бързо.

Характеристики

Може и да ви хареса