• New
BECUS Къси Сиви Перуки с Бретон, Сребристо-Сиви Перуки, Многослоен, в стил Pixie, за Жени, Синтетични, с безплатен Шапочкой за Перука (Сива смес от Черен)

BECUS Къси Сиви Перуки с Бретон, Сребристо-Сиви Перуки, Многослоен, в стил Pixie, за Жени, Синтетични, с безплатен Шапочкой

BGN 47.79
Продукти
На склад

Решение на проблема с перука - не отрязаното / се полага.Текстура : перука с къса подстрижка pixie с бретон; Многослоен перука pixie; Кратък сива перука.Описани по-горе стъпки за расчесыванию перуки могат да помогнат на повечето хора за решаване на проблема с резба и е твърде гъста коса на темето.Ако искате да имате пухкави липсва, като тази на снимката, можете да се грижат за нея в съответствие със следните стъпки. ★ Сив разход черен цвят на косата (80% побеляване на косата, 20% черни косми), под формата на общо цвят съответства на растежа на естествени бели косми.Стъпка 3 Линията на растеж на косата може да се раздели по свое усмотрение. Цвят : комбинация от сиво-черно / сиво-кафяв (с бял бретон).Стъпка 2 Срешете косата си на темето отпред назад (това се повтаря няколко пъти);.В сравнение с перуки, направени от скальпами, перуки BECUS с корен яки малко по-видими, по-пухкави и естествени. ★ Сме качили видео с тези къси сива перуки, което ще ви помогне по-добре сложете перука и да се справят с растрепанной главата.След закупуване може да се носят перука на главата на манекен, за да се отслаби му за употреба.Тегло : около 100 г.Моля, измерете обиколката на главата си, преди да купите.Сива перука в ляво. ★ Косата pixie отговарят на всяка форма на лицето и всички видове коса.

Характеристики

Може и да ви хареса