• New
Естествени светли 4x Обрат Двойни Холандски Опашка Перуки, направени от Синтетични Перуки на Дантели за Жени 27/613 Смесени Руса Опашка с детски коса, Продълговато 4x О?

Естествени светли 4x Обрат Двойни Холандски Опашка Перуки, направени от Синтетични Перуки на Дантели за Жени 27/613 Смесени

BGN 1.00
Продукти
На склад

Лесен износване, Лесна за оформяне, Лесна пране.Ние използваме меки синтетични косми премиум-клас, за да ги направи максимално подобни на човешките. ❤ Тя е чудесен избор за всички поводи.Една перука може да се загрява до 160 градуса по Целзий (320 градуса℉ ).Меки и удобни перука на съвсем малък отпред имитира истинската кожата на главата.Перуки с двойна холандската оплеткой и детски коса за жени.Еластичен прическа и регулируема лента са подходящи за хора със среден ръст и ви дават усещане за комфорт и защитеност. Съвети : Цвят на изображението може да се различават малко в зависимост от резолюцията на екрана.Полезни съвети : Ние подкрепяме връщане на стоки, ако това не ви харесва, моля, не режат дантела.На нетната колпачке за перуката има шест надеждни расчесок.Можете да използвате този перука, който да подчертае красотата на косата за няколко минути.Перука е средният размер на шапки (22,5 инча) с регулируеми джапанки и три расческами.Той е изработен ръчно от професионални майстори. ❤Марка : Serene Wig ❤ Перуки от естествена блондинка с 4 закручивающимися плитки, синтетични перуки на дантели отпред за жени, 27/613, руса опашка с детски коса с дължина 32 инча, 4 опашка, смесен със светъл сплетен перука ръчно изработени ❤Перуки функция : Перуки с високо качество, модерен и удобен.

Характеристики

Може и да ви хареса