• New
Тава за баня FENGPENG PENGFEI, Водоустойчив флип-надолу делото за баня, Противопылевая Самозалепваща дъска за баня, битови удобства, дебелина 1,2 см, 8 размери (Цвят: бежов ра?

Тава за баня FENGPENG PENGFEI, Водоустойчив флип-надолу делото за баня, Противопылевая Самозалепваща дъска за баня, битови

BGN 3.00
Продукти
На склад

it лесно да се премества, а връзката е изработено от силиконова смола, която лесно се поддава на напукване, и може да се ограничат и да се прибират много пъти.Добре дошли в магазин, надявам се да имате добри покупкиособенности на продукта : 1. СЪХРАНЕНИЕ И ПОЧИСТВАНЕ : Дъска за баня може лесно да мине, без да заема място, или се използва като рафтове за поставяне на вана. Не използвайте хлорсодержащие препарати за почистване на този изделия2.ПРИЛОЖИМИ МЕСТА : Тази водоустойчива дъска за баня може да се използва не само в своята практика като за баня, но и за настаняване на нея хавлии и други тоалетни принадлежности. подходящи за вани на различни места, като например у дома, хотели, клубове, фитнес зали и т.2 см, 140 X80 X1.2 см, 160 X75 X1 .трябва редовно да изплакнете капачката с вода или избършете повърхността с влажна кърпа, за да го запази в чистота.2 см (1 см = 0,3937 инча) Опаковка на продукта : 1x калъф за вана Препоръки : 1.ДЪЛГО ЗАПАЗВАНЕ на ТОПЛИНА : температурна устойчивост електрически печки за баня е около 100 ° C, покриваща баня, които помага за удължаване на времето за запазване на топлината във водата и забави падането на температурата на водата., Адаптивни продукти, ако имате някакви нужди, моля свържете се с нас по електронна поща, в магазина на много модни стоки.

Характеристики

Може и да ви хареса