• New
Авиационна Чанта за Обяд, Чанта-тоут за Жени, Широко Отворена Изолирано Чанта-Хладилник, Водоустойчив Запечатани Термосумка-Органайзер за Обяд за Мъже, Момичета, н?

Авиационна Чанта за Обяд, Чанта-тоут за Жени, Широко Отворена Изолирано Чанта-Хладилник, Водоустойчив Запечатани Термосумка-Органайзер

BGN 41.76
Продукти
На склад

【Запазете свежестта на продуктите】 Усъвършенстване на изолирано нетоксичная алуминиево фолио (без BPA) е идеален за опаковане на храни и плодове.Той не само ще запази свежестта и полезни, но и могат да останат на студено или на топло за около 5 часа. 【Голям капацитет】 Размера на чантата за обяд : 9,1 "X5.7"X8.1" / 23 X14.5 X20.5 вж. В тази чанта за обяд идеално подхождат на вашия обяд-бокс, закуски, плодове или зеленчуци. 【Водоустойчив материал】 Материал от плат Оксфорд 300 D гарантира, че тя може много лесно да се почистват и се избърсва, и няма нужда да се притеснявате за разливе сос и спрей, мътна вода. 【Лесно да носите със себе си】 Само 0,18 кг, портативен и лек с дръжка.Чанта-хладилник може да се сгъва и се поставя в обичайното чанта.Идеално за пътуване, пикник, използване в училище или офиса, като чанти-ланчбокса. 【Допълнителни функции 】 Лека, мека дръжка, усъвършенстване на здрава гладка светкавица, лесен за почистване, по-хладна, по-удобно.Модерен дизайн, чудесен подарък за рожден ден, Коледа и Деня на благодарността.

Характеристики

Може и да ви хареса