• New
Случайна Чанта за обяд за жени и мъже, Кутия за обяд за възрастен за жени с Регулируем пагон, Преносима Голяма Чанта-тоут за Обяд в офиса, на Пикник, на Плажа, Множест?

Случайна Чанта за обяд за жени и мъже, Кутия за обяд за възрастен за жени с Регулируем пагон, Преносима Голяма Чанта-тоут

BGN 3.00
Продукти
На склад

Чанта за обяд в основата е изработена от много дебел материал EVA и термосвариваемого шев за защита от течове и изолация.Дали това е случайно пролитые напитки, сосове или остатъци от храна, просто избършете с влажна кърпа. регулируема презрамка, която може да се регулира от 14 "до 25", ви предлага повече възможности за носене.Тази чанта за обяд с гладка закопчаване на ципа се отличава с голям размер и гъвкавост, в нея има достатъчно място за съхранение на всички необходими ви продукти. 【3 НАЧИНА на НОСЕНЕ】 Идва със сменяем пагон и тежка дръжка.2 х 6,7 х 9,5 инча. 【Фланец и лесно моющийся】 изолиран пакет за обяд в основата е изработена от особено на лигавицата на дебелото EVA и термосвариваемого шев за защита от течове и изолация. търсите изискано и практично изолированную чанта за обяд?пакет за обяд Jomddems - това е един разумен избор.

Характеристики

Може и да ви хареса