• New
RFXCOM Огледала за баня, Стенни Месингови Увеличителни Двустранни Въртящи За Грим и Бръснене, Прибиращи Регулируеми (Цвят: Златен размер: 3X)

RFXCOM Огледала за баня, Стенни Месингови Увеличителни Двустранни Въртящи За Грим и Бръснене, Прибиращи Регулируеми (Цвят:

BGN 17.65
Продукти
На склад

Използва се в луксозни хотели и спа салони. 1-кратно увеличение (нормално огледало) е идеален за цялостен стайлинг на коса 3 пъти, 5 пъти, 7 пъти, 10-кратно увеличение, просто е идеален за по-задълбочена работа, като : скубане, бръснене, придаващи форма на бровям, монтаж на контактни лещи и така нататък. ▲ Двустранно огледало : осигурява липсата на отблясъци, сенки за очи и кристално чист преглед за различни цели. ▲ Това е един добър инструмент за нанасяне на грим и бръснене.Лост, пантите, фиксирующее основата може да се върти на 360 градуса. ▲ Висококачествен материал : Издръжлив материал-месинг, вие едва ли ще можете да я съборят, той има 7 галванични слоеве, общо повече от 30 микрона, достатъчно здрав, за да устои на всякакви неблагоприятни условия. ▲ Гуманизированное свободно въртене : той е здрав и може свободно да се завърта под всякакъв ъгъл, който искате.Лост, пантите, фиксирующее основата може да се върти на 360 градуса.Това също е добър подарък за приятели и членове на семейството. ▲ Гуманизированное свободно въртене : той е здрав и може свободно да се завърта под всякакъв ъгъл, който искате.Използва се в луксозни хотели и спа салони. ▲ Двустранно огледало : осигурява липсата на отблясъци, сенки за очи и кристално чист преглед за различни цели.

Характеристики

Може и да ви хареса