• New
Екстремни ножици ^ Берберски Ножици, Цветни ножици, Ножици За Подстригване, Ножици за оформяне на брада и Мустаци, Салонные Ножици за коса, за Домашна употреба с Вин?

Екстремни ножици ^ Берберски Ножици, Цветни ножици, Ножици За Подстригване, Ножици за оформяне на брада и Мустаци, Салонные

BGN 21.33
Продукти
На склад

Така че ножица за подстригване на коса Extreme са изработени от висококачествена японска неръждаема стомана премиум клас, която има най-голяма якост, твърдост и износоустойчивост от всички видове висококачествена неръждаема стомана.УЛТРА КАЧЕСТВО - ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН – Удобно нескользящая дръжка, многоцветен титан, цвят на дъгата, ергономична форма с вградени насочени за пръстите за по-удобно рязане. Ножици имат подвижни поставка за пръстите.Най-подходящ за фризьори и специалисти.Калъф включва регулировочный ключ с тънка перка и чистящую салфетка, качество на довършителните работи, калъф за съхранение за защита, но също така е подходящ като подарък фризьор или козметик.Titanium Barber Rainbow-Многоцветни ножици,.те са лесни за използване и много фино подстригают коса от всякакъв тип – Екстремни ножици са подходящи за оформяне на брада, възрастни, възрастни хора, деца или домашни любимци.УЛТРА КАЧЕСТВО - ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН – Удобно нескользящая дръжка, многоцветен титан, цвят на дъгата, ергономична форма с вградени насочени за пръстите за по-удобно рязане. на 100% не съдържа ръжда.Най-добрият размер, както за дълги, така и за къси коси.Предотвратява разтягане на пръстите, китките и ръцете. ИЗРАБОТКА –Ръчно полиране, многоцветен покритие от титан, цветове на дъгата и вакуумно закаляване за точна острота и издръжливост на прическата, тези професионални фризьорски ножици заточени стари майстори, експерти в заточване и проверка на ножица. Ножици имат подвижни поставка за пръстите. Ножици Extreme за подстригване на коса са оборудвани с регулируем напрежение, за да може правилно да намали, без да жертвате качеството на косене, за разлика от други ножица.

Характеристики

Може и да ви хареса