• New
Ножици за оформяне на Брада от Неръждаема Стомана, Преносими Ергономична Ножица за Рязане, Инструмент за Полагане, устойчива на износване за Фризьорски салон, за М?

Ножици за оформяне на Брада от Неръждаема Стомана, Преносими Ергономична Ножица за Рязане, Инструмент за Полагане, устойчива

BGN 2.33
Продукти
На склад

Предназначение : Ножици за коса - идеалният избор за разкрояване на влажна или суха коса, а също така могат да се използват за подстригване на брада, удобно и практично. Подстригване на косата : Професионални ножици за оформяне на косата, умерена дължина, удобни за обща и частична подреждане и почистването. Функция : Ножици за коса - идеалният избор за разкрояване на влажна или суха коса, а също така могат да се използват за подстригване на брада, удобно и практично. Ергономичност : Стреч и изравняващи винтовете се използват за по-лесно затягане или разхлабване на ножици, ергономична дръжка удобен за задържане.Параметри : Тип на продукта : Ножици за Бородыматериал : Неръждаема стомана Осъществяване списък : 1 х Ножици. Чудесен материал : Изработен от висококачествена неръждаема стомана, притежава устойчивост на корозия и висока устойчивост на топлина, здрав и издръжлив.Приложимо място : Подходящ е за фризьорски салони, семинари или индивидуална домашна употреба, важен аксесоар за фризьор.

Характеристики

Item Type:
Beard Scissors
Material:
Stainless Steel
Package List:
1 x Scissors :

Може и да ви хареса