• New
Реколта Ножици за Шиене в Европейски Стил, Ножици за Цъфтящи Сливи, Ножици за Бродерия от Неръждаема Стомана за Портновских Diy (ЧЕРВЕН)

Реколта Ножици за Шиене в Европейски Стил, Ножици за Цъфтящи Сливи, Ножици за Бродерия от Неръждаема Стомана за Портновских

BGN 4.71
Продукти
На склад

МАТЕРИАЛ : изработен от висококачествена неръждаема стомана и сплави, обработени по специална твърдост, устойчиви на корозия.Използва се в продължение на дълго време.Ретро класически дизайн : класически ножици small са лесни и удобни за използване. уникален дизайн с кухи златни дръжка им придава блясък и елегантност.Ефективност : реколтата, ножици сребрист цвят с острия край и остри остриета позволяват да се спести време за завършване на работата. идеален за рязане на конеца и хартиени изделия, но не и за тежка прежда или твърда тъкан. Удобен размер : Комплект ножици за бродиране чудесно за ръчен багаж, можете да се позволи да ги държи в самолет по време на пътуване.Широко приложение : подходяща за бродиране, бродерия, бродерия, шиене, бродерия и други. идеален подарък за приятели, които обичат да работят със собствените си ръце. Параметри : Тип на продукта : ножици в ретро стил Функция : Тези шевни ножици притежават силна визуална привлекателност благодарение на дизайна цвят на слива.Те се използват за шиене, бродерия, козметични довършителни работи и т.н., Размер : приблизително 5,5 x 11 см /2,2 х 4.3 инча Осъществяване Списък : 1 х ножици.

Характеристики

Може и да ви хареса