• New
Професионални Фризьорски/Салонные Ножица за подстригване на коса с Ръба на Бръснач - Zayraz Style Фризьорски Ножици За Подстригване на коса 6,5-Инчов Ножици За подстригва

Професионални Фризьорски/Салонные Ножица за подстригване на коса с Ръба на Бръснач - Zayraz Style Фризьорски Ножици За

BGN 7.16
Продукти
На склад

Ако закупите нашите продукти, няма основание за връщане на парите в рамките на 30 дни.
✂ Забележка : - Ние винаги ви предлагаме най-добрите продукти и най-доброто обслужване, ние ви даваме доживотна гаранция.
✂ ЕРГОНОМИЧЕН дизайн - Нашите професионални ножици за коса с остър нож отлични за работници салони за красота, стилисти, както и за лично ползване!Благодарение на отличительному дизайн дръжки с удобен изземване ножици удобно да намери подходящо място за пръстите, осигуряващи силна прическа всеки път! .
✂ ОТЛИЧНО качество - Изработени от 100% японска неръждаема стомана, с заточенными ръчно филировочными ръбове/остриета самобръсначки за униформа и леко подстригване на косата, не увреждат и не секутся краищата на косата (моля, обърнете внимание, че това е ножица за дясната ръка).✂ НАЙ-ЦЕННИ НОЖИЦИ /БРЪСНАЧ - Zayraz Style е международен регистрирана марка в САЩ и Канада.
✂ ЕРГОНОМИЧЕН дизайн - Нашите професионални ножици за коса с остър нож отлични за работници салони за красота, стилисти, както и за лично ползване!Благодарение на отличительному дизайн дръжки с удобен изземване ножици удобно да намери подходящо място за пръстите, осигуряващи силна прическа всеки път! .5 инча, професионални фризьорски ножици за подстригване на коса са безопасни и лесни за използване за мъже, жени, възрастни хора, деца и бебета.

Характеристики

Може и да ви хареса