• New
Иллюзионная Лампа с 2 Шарки, led лека нощ, 16 цвята, което променя цвета си с помощта на дистанционно управление и Smart Touch, Идеалния Подарък за Коледа и рождения Ден, за м?

Иллюзионная Лампа с 2 Шарки, led лека нощ, 16 цвята, което променя цвета си с помощта на дистанционно управление и Smart

BGN 2.67
Продукти
На склад

?2 Модела иллюзионной лампи led лека нощ 16 цвята, което променя цвета си с помощта на дистанционно управление и Smart Touch Merch Идеален подарък за Коледа и рождения ден, за момчета, момичета и деца.При подсветка прозрачен модел изглежда като 3 D ефект. ?【Перфектния подарък и за най-добър декор】 : Нощни осветителни тела Dragon може да се използва в спалнята, прикроватной нощното шкафче, детската стая, хола, подарък за деня на благодарността и Хелоуин за вашите деца и семейството, приятели, любовници.Тя трябва да бъде много специален подарък, който може да им донесе изненада и щастие. ?【Качествено обслужване и гаранция】 : Осигурява 24-часова поддръжка на клиенти, всички 3 D лампа illusion внимателно тествани преди продажбата.Ниска консумация на енергия, не се нагрява, след продължителна работа, приятен на допир и е безопасно за деца.По същество, това е двуизмерна акрилна плоча с гравирани линии. ?【Няколко режима и лекота на използване】 : Два режима на захранване : батерии 3 * AAA (не са включени в комплекта) или USB връзка.

Характеристики

Може и да ви хареса