• New
2 Опаковки мултифункционален инструмент Snowflake 18 в 1, мультитул Snowflake от неръждаема стомана за нощуване на открито, планинско катерене, на Деня на Свети Валентин. (Чер?

2 Опаковки мултифункционален инструмент Snowflake 18 в 1, мультитул Snowflake от неръждаема стомана за нощуване на открито,

BGN 3.00
Продукти
На склад

Многофункционален инструмент Snowflake 18 в 1 : Отвертка с прорези и опаковки нож, нож за въжета, Отварачка за бутилки, отвор за ключ, Крестообразная отвертка, крестообразная отвертка, № 3 и № 2, шестограмен ключ 4, 5 и 6 мм, кутия нож с челен ключ 1/4 инча. 7, 8, 10, 11, 12, 13 и муфа ключ с диаметър 14 мм Специален дизайн във формата на снежинки : Уникален дизайн във формата на снежинки ни дава възможност за творческо използване на идеална форма на природата в съчетание с функционалност и дизайн в нашия компактен мультиинструменте. Многофункционален инструмент за създаване на снежинки 18 в 1. 7, 8, 10, 11, 12, 13 и муфа ключ с диаметър 14 мм Специален дизайн във формата на снежинки : Уникален дизайн във формата на снежинки ни дава възможност за творческо използване на идеална форма на природата в съчетание с функционалност и дизайн в нашия компактен мультиинструменте.ЛЕСЕН за НОСЕНЕ : Нашият мулти-инструмент, който тежи само 2,3 грама и малко повече от 2 см и дължина, е много удобно да се заемат със себе си, може да се използва като подарък или да се използват за окачване.Обслужване на клиенти : добре дошли на ръководство, устройство дължи на производствен дефект, моля, свържете се с продавача.Той може да се използва за активен отдих, като например къмпинг, абордаж, спасение и нещо друго, което може да се използва.

Характеристики

Може и да ви хареса