• New
Vanxse ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ Mini HD 1/3 CCD 960h С автоматична бленда 1000tvl с 2.8-12 mm Обектив с променливо фокусно разстояние Куршум Скоростна Камера Камера за Наблюдение на Сигурнос?

Vanxse ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ Mini HD 1/3 CCD 960h С автоматична бленда 1000tvl с 2.8-12 mm Обектив с променливо фокусно разстояние

BGN 26.13
Продукти
На склад

Той може да видите обекти без външен източник на светлина, ниска консумация на енергия, висока чувствителност.6 допълнително ASIN : B082 XQM82 F) С изображение с висока разделителна способност, добро отлично възпроизвеждане на цветовете и по-малки нарушения, тя осигурява по-широк и по-ясен видикон. [Широко приложение] Използва технологията на аналогова модулация, высокочастотное електромагнитно излъчване и силна защита от смущения.Идеален за жилищно общността, къщи, хотели, паркинги, складове, заводи, жп гара, супермаркет и т.Висока чувствителност и яснота на изображението.4 обектив с автоматична бленда с променливо фокусно разстояние (6-60 mm F1. на 100% гарантирано удовлетворение】Тази камера за сигурност Box Bullet изработени с особено внимание, за да ви осигури най-добрия резултат и да не загуби нито един ценен видео.Той може да видите обекти без външен източник на светлина, ниска консумация на енергия, висока чувствителност. тя е предназначена за използване в закрити помещения или на открито с водоустойчив корпус.

Характеристики

Може и да ви хареса