• New
200 Бр. Клавиатура с О-Пръстен Прозрачни Гумени Уплътнителни Пръстени Амортисьори Клавиатура с Пластмасова Кутия За Съхранение на Клавиатурата MX Switch и Механични Кл?

200 Бр. Клавиатура с О-Пръстен Прозрачни Гумени Уплътнителни Пръстени Амортисьори Клавиатура с Пластмасова Кутия За Съхранение

BGN 11.73
Продукти
На склад

Спецификация ограничаване на пръстените : прибл. външен диаметър 8 мм / 0,3 инча, прибл. вътрешния диаметър от 5 мм / 0,2 инча, дебелина 1,5 мм / 0,06 инча.Гъвкав и издръжлив : е изработен от силиконов материал с добра еластичност, достатъчно трайни и трудно поддающегося напукване, може да ви служи дълго време.Лесен за съхранение : тези малки подложки с гумени вложки, опаковани в прозрачна пластмасова кутия с размер на 7,4 х 5 х 2 см (LWH), който е удобен за организиране и переносима, вече няма елементарно.Широко приложение : малки уплътнителни пръстени в основата се нанася на долната част на клавиатурата, за да се намали шума и да клавиши приятна мекота-долу, те също са добри като запечатване на пръстените " за масло, прах, вода и още много други.Количество : 200 броя гумени пръстени и 1 кутия за съхранение; Забележка : не поставяйте в устата си.

Характеристики

approx. 8 mm/ 0.3 inch outer diameter, approx. 5 mm/ 0.2 inch in inner diameter and 1.5 mm/ 0.06 inch in thickness :

Може и да ви хареса