• New
Поставка за ресни R. R. LALA, Поставка за кафе, Поставка за ресни, Кафе и чай, Поставка за кръгли чаши Boho увеселителен парк 4 ИНЧА, Комплект от 4 теми, Кръгла Поставка с вол?

Поставка за ресни R. R. LALA, Поставка за кафе, Поставка за ресни, Кафе и чай, Поставка за кръгли чаши Boho увеселителен

BGN 3.33
Продукти
На склад

Подложки от ресни, Набор от пури в ограничени бройки на Каботажните, Плат за Каботажните за напитки, в памучна Кърпа, Поставка с цветя, Влакчета в стил бохо, Поставки за растения.Подложки от ресни, Набор от пури в ограничени бройки на Каботажните, Плат за Каботажните за напитки, в памучна Кърпа, Поставка с цветя, Влакчета в стил бохо, Поставки за растения.Поставка за ресни, Ретро Комплект подложки, въз основа на Плат за каботажните за напитки, в памучна Кърпа, Поставка за цветя, Влакчета в стил бохо, Кръгли поставки за растения, ръчно изработени от ресни.Тези влакчета ръчно изработени от ресни с ресни ще придадат на вашия дом декоративен селски стил.Тези стойки са идеални, ако имате нужда от поставка за готвене на пара чаша или кацане на площадка за любимите си растения в саксия.Ще се превърне в чудесен подарък за тези, които обичат домашния интериор в стил бохо, или ще се превърне в чудесно допълнение към вашия собствен дом или офис.При пристигане на поръчката и премахването на каботажните (и) от опаковката, ние препоръчваме да използвате чиста четка за коса, за да внимателно гребен бахрому, за да украсят щанда за ресни.

Характеристики

Може и да ви хареса