• New
16 Бр., Украшения за елхи, Цветя, Декорация за Коледната Елха, Коледни Блестящи Изкуствени Цветя коледна звезда с Клипове и клони (Сребрист)

16 Бр., Украшения за елхи, Цветя, Декорация за Коледната Елха, Коледни Блестящи Изкуствени Цветя коледна звезда с Клипове

BGN 9.06
Продукти
На склад

??????? ???????? ???????? : 16 Коледни блестящи цветя коледна звезда + 16 скоби + 16 клони. ????-??????? ???????? : Цветя изработени от висококачествени тканой платове с пайети, и тук можете да избирате между два начина за инсталиране - скоби или клонове, както и подходящ начин на монтаж можете да изберете в съответствие с различни декоративни сцени. ?????????? ????????? : Цветя могат да се използват за украса на много случаи, като украсата на мантията, за украса на коледната елха, коледен венец, ратан, сватбена украса, украса на стаята, украса стълбищни парапет и така нататък, и може да се използва повторно. ???????????? ?????? : Тук ние имаме цвете два начина на инсталацията, определена операция може да се види на снимката на продукта. ???? : Цветя, изработени изцяло ръчно, а като материал за цветя използвани от пайети.Това е нормално, че след получаване на стока малък брой навес, че няма да се отрази на външния вид на цветята, така че можете да ги използвате с доверие.

Характеристики

Може и да ви хареса