• New
ABOOFAN 2 бр. Настолни осветителни Тела на Деня на Благодарността, Вази, Изкуствен Бонзай с Настолни Есента Клони, Десктоп Осветление, Коледни Жълто Офис, Светлинен Нощ?

ABOOFAN 2 бр. Настолни осветителни Тела на Деня на Благодарността, Вази, Изкуствен Бонзай с Настолни Есента Клони, Десктоп

BGN 23.67
Продукти
На склад

- Който има капацитет до износване и устойчивост, изключително издръжлив./17,68 X11,79 X11,79in - Вие също може да го откупи, за да украсят къщата и да попълните живота си цветове. в Деня на благодарността. - Размер : около 45 00 X30,00 X30,00 см.Осъществяване на списък 1 x украса под формата на слънчоглед с подсветка Особености - дълготрайност : 10000 часа - Материал : пластмаса - не декоративна лампа, но и деликатна украса за дома на работния плот. - Захранване : 2 батерии Описание на стоката, нажежен букет от слънчогледи Тази лампа за моделиране на елхи за Деня на благодарността са изработени от висококачествени материали, които издържат на продължителна употреба. Кленовая елха с подсветка : led клони с осветление, лампа с изкуствени кленовыми листа, настолна лампа с тиква, настолна лампа за Деня на благодарността, украса за пълнене на началната ваза на закрито и на открито. - Входно напрежение : 4,5 По - Подходящ е за хол, спалня и още много други, е особено подходящ, за декоративно употреба в Деня на благодарността.Изкуствена елха с подсветка : да може лесно да се комбинира с различни декоративни стилове в селски стил във ферма и т.Кленовое дърво с подсветка Е идеален за декорация на сцена, на фестивала и на всекидневния живот.

Характеристики

Може и да ви хареса