• New
Комплект от 2 опаковки Гел за оформяне на веждите, 4D Гел за вежди, Устойчив Прозрачен Гел За полагане на лепило за вежди, Водоустойчив Балсам за грим на вежди, козмет?

Комплект от 2 опаковки Гел за оформяне на веждите, 4D Гел за вежди, Устойчив Прозрачен Гел За полагане на лепило за вежди,

BGN 0.67
Продукти
На склад

★ Гел за набиване на сапун за вежди Естествено, фулър, thicker eyebrow Soap seting gel - това е средство за ясна подреждане, което при нанасяне върху естествени вежди им придава плътност, обем и текстура, създава супер гореща дивата естествена пушистость. ★ UItra flexible, instant dry Поддържа космите в бровях без усещане за скованост.Нашият гел моментално изсъхва без да оставя следи. ★ Напълно натурална и органична формула, разработена специално за вежди.Предназначени за прилагане върху кожата (а не дългосрочна заличаване), съставки меки, не травмируют кожата и имат специфична миризма. ★ Придайте ви големи и красиви веждите и миглите по естествен начин.Отличен за даване на форма бровям, се използва за опитомяване на непокорни вежди и подобряване на цвета на веждите.Направете лицето си по-изразителен, идеален избор крем за вежди. ★ 100% без насилие, ние с гордост можем да кажем, че никога не сме прекарвали и никога не ще се проведат изпитвания върху животни.Ние също така смятаме за обикновено работят с трети страни доставчици без жестокост.

Характеристики

Може и да ви хареса