• New
Подаръци за Деня На Майката За приятелите, Рожден Ден Подаръци За жени, Уникални Подаръци За Рожден Ден, За Жени, Подаръци за приятелство, За жени, Нито ден Без Прика?

Подаръци за Деня На Майката За приятелите, Рожден Ден Подаръци За жени, Уникални Подаръци За Рожден Ден, За Жени, Подаръци

BGN 13.86
Продукти
На склад

Нови забавни подаръци за мама, съпруга, баба, дъщеря на най-добър приятел, шеф, колеги и т.Подходящ за джоба, в чантата, за дамска чанта и пътуване.Баба, сестра, която има всичко, или колега. ⚡ИЗИСКАНА ОПАКОВКА в КУТИЯ за подарък⚡ : В комплекта "Забавни чаши за кафе за жени" се състои от розов мрамор чаша, свещ, сапун, поздравителна картичка, сребърно огледало, чифт розови чорапи-кексчета, ключодържател и бомбочки за баня. отпуснете се сред нежни аромати на листенца от рози и лавандула.Обърни своето място в цветната градина. ⚡ИДЕАЛЕН подарък КУТИЯ за ВСЕКИ СЛУЧАЙ⚡ : Подаръци за жени, които са всичко за жените, мрамор подарък кафеена чаша за жените, сватбени подаръци за най-добрите приятелки, дъщери, майки, сестри, лели, двоюродной сестри, закон, най-добрите приятели.Изработен е от висококачествен бял картон за удобство на писма.Сапун премиум-клас, произведено от естествени етерични масла от цветя.И за всички допълнителни въпроси, моля, свържете се с нас веднага.Нашият набор от steins идва в красиво опакован подарък кутия и е готов за предаването без переупаковки.Хвърли тези прекрасни бомбочки за баня в вана.

Характеристики

Може и да ви хареса