• New
Aligament 2 Регулируеми Размера на Персонални Яки за котки от бял Страза с равен брой гласове, Нашийник за котки за Момичета с Метална Катарама, Регулируем Яки за Кученц?

Aligament 2 Регулируеми Размера на Персонални Яки за котки от бял Страза с равен брой гласове, Нашийник за котки за Момичета

BGN 1.33
Продукти
На склад

Материали за яката за котки от 100% Висококачествен микрофибър За тайна яка само за момичета-на котки.Лека, дишаща и приятна за кожата на котката яка от микрофибър.Този мек котешки нашийник ще осигури Вашата Котка комфорт.УНИКАЛЕН ДИЗАЙН Уникален дизайн, идеален за демонстрации за красота и индивидуалност на вашето кученце или за подарък котка, а не Просто Обикновен бяло яка, който Можете да видите Навсякъде. 2 Регулируеми размера на яката с кристали XS Регулируема дължина 7,9-9,8, широчина 0,4 инча, S Регулируема дължина 9,8-12,6 широчина 0,4 инча. Метален нашийник за котки с быстросъемной метална катарама здрав и устойчив на абразия.Нашийник за котки с метална катарама на бутона ви Позволява бързо и лесно да се свали котката. Сладък свалящ пеперуда Вратовръзка-на пеперуда, можете да премахнете с малко яка за котки или голяма яка за котки.Очарователен котешки нашийник с аксесоари от планински кристал Може да затегнете до всяка врата.

Характеристики

Може и да ви хареса