• New
YXBHLCY Окачен Лампа, Ръчна изработка в стил Бохо, Кошница от Ратан, Висящи осветителни Тела от Черен Ратан, Голяма Ракита Полилей 40 см за Антре, Кухня, Островен Осветле?

YXBHLCY Окачен Лампа, Ръчна изработка в стил Бохо, Кошница от Ратан, Висящи осветителни Тела от Черен Ратан, Голяма Ракита

BGN 61.33
Продукти
На склад

☆ Можете да използвате всички стандартни основни лампи E26 / 27 (до 60 Вата на лампа), като например led, крушки и т. Потвърдете размер и цвят, преди да купите.Ние също така препоръчваме да се мотае няколко тела заедно за още по-голям декоративен ефект.☆ В свободна форма за правилно допълва вътрешна декорация на помещения, придава усещане за ретро и дизайн. Крушка не е включена в комплекта.Ние също така препоръчваме да се мотае няколко тела заедно за още по-голям декоративен ефект.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете с нас чрез полето за съобщения. Крушка не е включена в комплекта. ☆ В свободна форма за правилно допълва вътрешна декорация на помещения, придава усещане за ретро и дизайн.Ще ви отговоря възможно най-скоро, в рамките на 24 часа. ☆ Избрания от издръжлив материал от ратан, дебел и нежна, тънка традиционни занаятчийски умения, дълъг експлоатационен живот, естествен и лесен.

Характеристики

Може и да ви хареса