• New
UKCOCO iPhone 3 бр. Калъф-тампон на Мобилен Лепило, Най-Практично Чантата си, за да Джобове, Стикер на чанта, Съвместима С вашия Смартфон Калъф за Пари с Чифт торби, Задния к?

UKCOCO iPhone 3 бр. Калъф-тампон на Мобилен Лепило, Най-Практично Чантата си, за да Джобове, Стикер на чанта, Съвместима

BGN 32.59
Продукти
На склад

ЧАНТИ и калъфи ЗА КРЕДИТНИ КАРТИ - чанта-портфейл удобно, можете да го носите със себе си навсякъде и по всяко време.Стойка за телефон, картон, самозалепващи, визитки, държач за портфейл за мобилен телефон-осигурява приклеивание до повърхността на вашия телефон от задната страна на лепило. малка чанта за картички-тя няма да загуби силата, поради високата температура джоба, лека влага и пот, и в него няма да остане лепкави следи, ако решите да го преместите. много еластичен и приятен на допир.Калъфи за карти.Малка чанта за картички Инсталирайте я на калъф за мобилен телефон или задния панел на мобилния телефон и носите със себе си лична карта, кредитна карта или автобусна карта. - Уникален Дизайн. - Цвят : черен - Не се притеснявайте, че на карта или пари могат да се губят, можете да ги носите заедно с мобилния телефон.Наклейте в чантата си за мобилен телефон, е тънка работа, гладка, на допир естествена и удобна.Портфейл за телефон.Портфейл за телефон.Стойка за телефон, картон, самозалепващи, визитки, държач за портфейл за мобилен телефон-осигурява приклеивание до повърхността на вашия телефон от задната страна на лепило. малка чанта за картички-тя няма да загуби силата, поради високата температура джоба, лека влага и пот, и в него няма да остане лепкави следи, ако решите да го преместите.

Характеристики

Може и да ви хареса