• New
MIOINEY Акрилна Ковчег за бижута С 5 Чекмеджета Кутия За Съхранение на Обици Прозрачен Ковчег За Бижута Органайзер Титуляр За Съхранение на Отделение Тава Прозрачен Д?

MIOINEY Акрилна Ковчег за бижута С 5 Чекмеджета Кутия За Съхранение на Обици Прозрачен Ковчег За Бижута Органайзер Титуляр

BGN 13.33
Продукти
На склад

【Уникална Ковчег за Бижута с 5 Чекмеджета】Ковчег за бижута е с 5 чекмеджета, съдържащи 48 малки мрежи, 12 големи мрежи и 1 голям чекмеджето. 【Акрилна Кутия За Съхранение на Бижута】Прозрачен органайзер за шкатулок е изработен от кристално чист акрил, красив и траен. ковчег за бижута с 5 чекмеджета. 【Голям капацитет】 Общият размер на 8,46 х 5,7 х 5.9 инча, 2 повдигащи кутия с 24 малки офиси размер на 1,18 * 1,18 инча, 2 повдигащи кутия с 6 големи отделения и 1 голяма кутия без клон. 【Прахоустойчив дизайн】 Прозрачна акрилна кутия за обеци с капак може добре да показвате на вашите декорации, а също така предпазват вашите скъпоценни накити от прах и entanglements. 【Универсален калъф за съхранение】 Множество офиси позволяват лесно да се съхранява бижута с различни размери, включително и палитри за грим, червило, колиета, гривни, големи обеци (например, железни обръчи), брошки и аксесоари за коса.Той е подходящ за повечето скринове и трябва да се превърне в идеален подарък за рожден ден за жените и момичетата.

Характеристики

Може и да ви хареса