• New
Метална медни фолио ACCDUER Табела за ецване мед Подходящи Медни листове за, Занаяти, ремонт, Эмалирования, Електрическа латунная табела (Размер: 150 mm x 300 mm x 1 mm)

Метална медни фолио ACCDUER Табела за ецване мед Подходящи Медни листове за, Занаяти, ремонт, Эмалирования, Електрическа

BGN 20.40
Продукти
На склад

Изработен е от латунного материал, който притежава добри механични свойства и добра обрабатываемостью, издържа на обработка на топла и студена налягане.Солиден, здрав, с висока степен на чистота.Област на приложение : проекти направи си САМ, за довършителни работи на сгради, промишлени, електронно оборудване и др Екологично чист месинг притежава отлична пластичност, висока якост, добра обрабатываемостью, заварени и добър. ⭐ Благородна дъска от медна фолио, гладка повърхност, с ниско съдържание на кислород, с добра проводимост. ⭐ Девствен меден блясък, опаковани и плътно затворена, за да се предотврати надраскване на повърхността и веднага е готова за използване.Солиден, здрав, с висока степен на чистота. ⭐ Благородна дъска от медна фолио, гладка повърхност, с ниско съдържание на кислород, с добра проводимост. ⭐ Характеристики на материала : температура на топлата обработка на 750-830 градуса; температурата на закаляване 600-700 градуса; температурата на низкотемпературного изпичам за отстраняване на вътрешното напрежение е 260-270 градуса.Изработен е от латунного материал, който притежава добри механични свойства и добра обрабатываемостью, издържа на обработка на топла и студена налягане.

Характеристики

Може и да ви хареса