• New
2 Бр., Фиби за коса с Заячьими Уши, Розови Щипки за коса с Заячьими Уши, Красиви Фиби за коса със Заек, Великденски Щипки за Коса, Великденски Щипки за коса от Крокодил?

2 Бр., Фиби за коса с Заячьими Уши, Розови Щипки за коса с Заячьими Уши, Красиви Фиби за коса със Заек, Великденски Щипки

BGN 3.46
Продукти
На склад

? Качествен материал : Великденски щипки за коса, изработени от висококачествена тъкан плюш и метални материали, леки и удобни в чорап.те ще бъдат щастливи да получат тези великденски аксесоари за коса, различни аксесоари за коса за момиченца на щастлив Великден.? Предпоставка включва в себе си : Вие ще получите 2 фиби за коса с уши на великденския заек, с подходящ размер за повечето малки момичета, малки деца, малки момичета и деца.скоба от кожа на алигатор държи здраво косата, независимо от това, дебели или тънки.Фиби за коса с Уши Зайче Великден, Великден Шнола с Уши зайче Великден, Розови Щипки за коса с Уши на Заек, Красиви Фиби с Зайци за пролетните аксесоари за коса със зайци. моля, използвайте нашите великденски аксесоари за коса, за да отпразнуват наступающую Великден. ? Аксесоари за коса с пролетта заек : Тези великденски щипки за коса, украсена с меки къси плюшени уши на заек, сладки щипки за коса са подходящи за всеки пасхалната покритие и ще добави ярка атмосфера ще направят вашите момичета по-красиви и привлекателни за великден парти.

Характеристики

Може и да ви хареса